Nederlandstalige tijdschriften

Door samenwerking met Nederlandstalige uitgevers en de inzet van moderne techniek heeft Mox-info de beschikking over ruim 120 tijdschrift- en nieuwsbrief-titels. Dus keuze genoeg om uw gebruikers te voorzien van de meest actuele informatie op gezondheidszorg gebied. Klik op Nederlandse titellijst voor een overzicht.

Naast deze titels heeft Mox-info ook attenderingen beschikbaar op het vlak van overheidsinformatie, nieuws uit de grote dagbladen en diverse nieuwszenders.

Uitgevers omarmen Mox-info

De waarde van goede en vlotte attendering wordt door veel (inter-)nationale uitgeverijen erkent. Men werkt graag met ons mee de aanlevering van nieuw verschenen artikelen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw gebruikers zijn daardoor zeer snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Daarvoor stellen diverse uitgevers hun RSS-feeds en directe database koppelingen ter beschikking.

Op de recent gehouden Frankfurter Buchmesse (2017) hebben we een aantal van onze vaste uitgeefcontacten gesproken waaronder Karger Publishers, BSL en Wolters Kluwer, maar ook met informatiedienstverlener EBSCO. Daarnaast hebben we afspraken gemaakt met uitgeverijen zoals BMJ en Cambridge University Press. Naast deze internationale spelers overleggen we ook met Nederlandse partijen zoals BPM Medica, Boom uitgevers en Koninklijke Van Gorcum.

Slimme software

Kleine uitgeverijen en verenigingen kennen vaak geen technische voorzieningen voor het delen van artikelinformatie. Daarvoor heeft Timbers diverse oplossing bedacht. Wij hebben slimme software ontwikkeld die websites kunnen uitlezen, e-mail en PDF inhoudsopgaven kunnen ontleden en de inhoud overzetten naar Mox-info. In het slechtste geval, waarbij informatie overgetypt moet worden, zetten we een flexibele schil van data-typisten in.

Nieuwe titels 4e kwartaal 2017

In het 4e kwartaal van 2017 hebben we de volgende tijdschrifttitels en nieuwsbrieven toegevoegd aan Mox-info.

Titel Uitgever
Cleft palate-craniofacial journal American Cleft Palate-Craniofacial Association
European journal of applied physiology Springer
Groepen (NL) NVGP
Health economics Wiley
Health policy ScienceDirect
Independent, The Independent
JNCI Monographs Oxford University Press
Journal of comparative effectiveness research Future Medicine
Journal of human lactation Sage
Journal of nursing management Wiley
Journal of physiology Wiley
Journal of sleep research Wiley
Journal of the American Society of Echocardiography ScienceDirect
Medical letter on drugs and therapeutics The Medical Letter
Nature neuroscience Nature
Nature reviews Neuroscience Nature
Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde – Nieuws (NL) NTvG
Neuroscience bulletin Springer
Nurse Academy GGZ (NL) Prelum Uitgevers
Obstetrics and gynecology Wolters Kluwer
Opleiding & Ontwikkeling (NL) Vakmedianet
Perceptual and Motor Skills Ovid
PLOS Medicine Public Library of Science
Prosthetics and orthotics international Sage
Psychological reports Ovid
Psychologie Magazine (NL) WPG Media
Respiratory medicine case reports ScienceDirect
Sterk in autisme (NL) Autisme Centraal
Tijdschrift voor orthopedagogiek (NL) Instondo
Value in health Elsevier
Vilans Nieuws (NL) Vilans
Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme (NL) SWP / NVA

Kennisinstellingen ontdekken Mox-info

De kracht van Mox-info wordt ook onderkend door kennisinstituten.

Niet alleen voor het up-to-date houden van de kennis bij onderzoekers en consultants maar ook voor het verspreiden van attenderingen op eigen publicaties. Op dit moment voeren wij gesprekken met kenniscentra op het gebied van langdurige zorg en verslaving.

Android app Mox-info

Onze Android app is ondertussen toe aan versie 1.2.1. waarmee we de snelheid van de app nog verder hebben kunnen verhogen.

Daarnaast hebben we een extra functie voor de gebruiker toegevoegd. Deze kan te ontvangen inhoudsopgaven en nieuwsberichten aan- of uitzetten. Per titel hoeft slechts een schuifknop om gezet te worden.

Verder is er via de menuknop (homeburger menu) het overzicht van de persoonlijke collectie te zien. U als Mox-beheerder bepaalt zelf de invulling van de organisatie collectie én de controle op ‘alternatieve nieuwsbronnen met alternatieve feiten’ binnen de persoonlijke collecties van uw collegae.

Download hier de Android Mox-info app

Einde samenwerking met Ingressus

Na een jarenlang intensief samengewerkt te hebben met onze partner Ingressus komt daar in januari 2018 een einde aan.

Ingressus heeft besloten een andere weg te bewandelen in de digitale bibliotheekwereld en neemt daarom afscheid van My-ToC en Mox-info. Bestaande My-ToC en Mox-info contracten die bij Ingressus afgesloten zijn worden ook in de toekomst door Timbers voor de volle 100% ondersteund!

Heeft u hier vragen over, mail of bel dan met Ben te Hennepe, hij staat u graag te woord: 06-51667708 of b.tehennepe@timbers.nl.