Header Mox-info

Nieuws van Mox-info

Lees hier het laatste nieuws van en over Mox-info.

Attenderen op geschiedenis?

Jazeker, Mox-info attendeert je niet alleen op nieuwe ontwikkelingen maar brengt je ook op de hoogte van de nieuwste inzichten in onze geschiedenis. Journals zoals ‘European review of history‘, ‘Nations and Nationalism‘ en ‘Rethinking history‘ brengen je in aanraking met het verleden, zowel voor verder onderzoek of het bepalen van een juiste context. In oktober

5.000 bronnen in Mox-info

Bij Timbers hebben we een feestje achter de rug, in het derde kwartaal van 2018 hebben we namelijk ons bronnenbestand uitgebreid tot meer dan 5.000 titels! Uniek daarbij is dat we veel Nederlandstalige tijdschriften uit de zorgsector opgenomen hebben, iets dat onze concurrenten links laten liggen. Geeft niets, wij luisteren niet alleen goed naar de

Tijdschrifttitels toegevoegd in juli 2018

In de vakantiemaand juli hebben we een beperkt aantal nieuwe titels toegevoegd aan ons attenderingssysteem Mox-info. Het betreft voornamelijk internationale zorgtijdschriften. Overzicht nieuwe  tijdschrifttitels, juli 2018

Samenwerking met BSL

Vanaf mei 2018 importeren wij, in samenwerking met Bohn Stafleu van Loghum, volledig geautomatiseerd recent gepubliceerde artikelen uit de Nederlandse zorgtijdschriften van deze uitgever. Het aantal beschikbare BSL titels in Mox-info zal daardoor de komende periode flink toenemen. Mox-info is sowieso uniek in het attenderen op veel Nederlandstalige titels.  Houdt de Mox-info collectie in de

Lancering Mox-info 18.01

Onze oplettende Mox-info gebruikers hebben het al gezien, er is een nieuwe versie van ons attenderingsprogramma verschenen. De interface kan nu met één druk op de knop gewisseld worden naar de Engelse taal, handig voor uw gebruikers die het Nederlands niet machtig zijn, en de eerste stap voor Timbers om de Internationale markt te betreden!

Nieuwe tijdschrifttitels in Mox-info

In april en mei 2018 hebben wij op aanvraag van Mox-info klanten een aantal Internationale en Nederlandstalige tijdschrifttitels en nieuwsbrieven toegevoegd aan ons alertingsysteem. Een overzicht van deze nieuwe titels staat hieronder aangegeven. Weten welke Nederlandstalige titels u direct uw gebruikers kunt aanbieden?

Website ontwerp

Website Mox-info vernieuwd

Begin 2018 hebben we de Mox-info website vernieuwd, meer gericht op onze gebruikers en aangepast aan de laatste vormgevingsvereisten. De site wordt nu beter getoond op tablets en smartphones. Tevens hebben we de techniek afgestemd op de laatste eisen van zoekmachines. Veel surf plezier!  

Nederlandstalige gezondheidszorg tijdschriften

Nederlandstalige tijdschriften

Door samenwerking met Nederlandstalige uitgevers en de inzet van moderne techniek heeft Mox-info de beschikking over ruim 120 tijdschrift- en nieuwsbrief-titels. Dus keuze genoeg om uw gebruikers te voorzien van de meest actuele informatie op gezondheidszorg gebied. Klik op Nederlandse titellijst voor een overzicht.

Frankfurter Buchmesse

Uitgevers omarmen Mox-info

De waarde van goede en vlotte attendering wordt door veel (inter-)nationale uitgeverijen erkent. Men werkt graag met ons mee de aanlevering van nieuw verschenen artikelen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw gebruikers zijn daardoor zeer snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Kennisinstituut

Kennisinstellingen ontdekken Mox-info

De kracht van Mox-info wordt ook onderkend door kennisinstituten. Niet alleen voor het up-to-date houden van de kennis bij onderzoekers en consultants maar ook voor het verspreiden van attenderingen op eigen publicaties. Op dit moment voeren wij gesprekken met kenniscentra op het gebied van langdurige zorg en verslaving.