Team

Header Mox-info

Netwerkorganisatie

Internet technologie en de wensen van onze klanten veranderen sneller dan ooit. Dit vraagt om een organisatie die vlot mee kan bewegen, en een beroep kan doen op betrokken en flexibel in te zetten mensen. Wij hebben als Timbers Internetdiensten dan ook bewust gekozen voor een netwerkorganisatie waarbij we talenten van mensen effectief in kunnen zetten en niet gehinderd worden door te veel bureaucratie.

Mox-info attenderings-platform

Timbers is vanaf het eerste begin opgezet als een netwerkorganisatie. Onze insteek is gericht op het snel en goed in kunnen spelen op vragen van onze klanten en aansluiting houden bij belangrijke nieuwe ontwikkelingen. Op basis van vragen van onze klanten hebben we als betrokken team ons attenderings-platform Mox-info opgezet. En dagelijkse werken we aan het verbeteren en uitbreiden van dit mooie product.

Het kernteam

Maak kennis met onze netwerkorganisatie

Ruud Snelleman Mox-info

Ruud Snelleman

Drijvende kracht en mede-oprichter van ‘Timbers’ is Ruud Snelleman. Hij is in zijn element als hem een complex probleem voorgelegd wordt, en daar een zo simpel mogelijke oplossing voor kan bedenken.

Menno But Mox-info

Menno But

Menno But tekent samen met Ruud Snelleman voor de techniek van applicaties zoals Mox-info en My-ToC. Naast medeoprichter van Timbers heeft Menno een eigen bedrijf ‘Menno But Webdiensten‘.

José Smits-Bastiaanssen 8ontwerp

José Smits

Als senior ontwerper heeft José jaren gewerkt aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten. José heeft haar eigen buro onder de naam ‘8ONTWERP‘.

Wilma Kleiboer, Kleiboer communicatie

Wilma Kleiboer

Wilma Kleiboer is tekstschrijver, gespecialiseerd in PR en communicatie. Opgeleid als journalist en opgevoed in de praktijk. Sinds 2008 zelfstandig en werkend onder de naam ‘Kleiboer Communicatie‘.