Team

Header Mox-info

Netwerkorganisatie

Internet technologie en de wensen van onze klanten veranderen sneller dan ooit. Dit vraagt om een organisatie die vlot mee kan bewegen, en een beroep kan doen op betrokken en flexibel in te zetten mensen. Wij hebben als Timbers Internetdiensten dan ook bewust gekozen voor een netwerkorganisatie waarbij we talenten van mensen effectief in kunnen zetten en niet gehinderd worden door te veel bureaucratie.

Mox-info attenderings-platform

Timbers is vanaf het eerste begin opgezet als een netwerkorganisatie. Onze insteek is gericht op het snel en goed in kunnen spelen op vragen van onze klanten en aansluiting houden bij belangrijke nieuwe ontwikkelingen. Op basis van vragen van onze klanten hebben we als betrokken team ons attenderings-platform Mox-info opgezet. En dagelijkse werken we aan het verbeteren en uitbreiden van dit mooie product.

Het kernteam

Ruud

Drijvende kracht en oprichter van Timbers is Ruud Snelleman. Hij is als ICT’er puur sang in zijn element, als zijn klant hem een complex probleem voorgelegd, om daar een zo simpel mogelijke en efficiĆ«nte oplossing voor te bedenken. Mox-info is daar een goed voorbeeld van.

Caroline

Als adviseur is Caroline van Dalen op vrijwillige basis verbonden aan Timbers. Haar jarenlange ervaring met projectmanagement, communicatie en psychologie maken haar een prettige sparringpartner. Gezamenlijk met Ruud draagt zij de visie van Timbers over Life Long Learning uit.