Header Mox-info

Team Mox-info

Team Mox-info maakt deel uit van de netwerkorganisatie Timbers. Een ICT bedrijf bestaande uit communicatie specialisten, designers, sales professionals en ICT specialisten. Gezamenlijk maken we slimme dingen die maatschappelijke relevant zijn.

Ruud Snelleman

Drijvende kracht en mede-oprichter van ‘Timbers’ is Ruud Snelleman. Hij is in zijn element als hem een complex probleem voorgelegd wordt, en daar een zo simpel mogelijke oplossing voor kan bedenken.

Menno But

Menno But tekent samen met Ruud Snelleman voor de techniek van applicaties zoals Mox-info en My-ToC. Naast medeoprichter van Timbers heeft Menno een eigen bedrijf ‘Menno But Webdiensten‘.

José Smits

Als senior ontwerper heeft José jaren gewerkt aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten. José heeft haar eigen buro onder de naam ‘8ONTWERP‘.

Wilma Kleiboer

Wilma Kleiboer is tekstschrijver, gespecialiseerd in PR en marketingcommunicatie. Opgeleid als journalist en verder opgevoed in de praktijk. Sinds 2008 zelfstandig en werkend onder de naam ‘Kleiboer Communicatie‘.